Ugrás a fő tartalomra

Árak | Prices

Ezek a cuccok egy általam kifejlesztett platformon készültek és csak itt hozzáférhetők. Teljesen egyediek és a spirituális csúcstechnológiát képviselik. Bár valójában megfizethetetlenek, az önzetlen feladatvégzés keretein belül ingyenesek azok számára, akik a leszületési feladataik szellemében élnek. Az ilyen emberek egyéni céljaiban is csak addig segítenek, amíg azok feladataikkal összeegyeztethetők. Ha ennél többet akarnak, azt az angyalok számára is elfogadható adomány formájában tudják érvényesíteni.

Hogy ne tudjanak engem beskatulyázni és hű is maradhassak a pénzzel kapcsolatos elvekhez, az árat nem én határozom meg, hanem te. Két szempont alapján tudsz ebben mérlegelni. Az egyik az, annyit fizess, amennyit ér neked ez. A másik pedig az, nálam az árnak csak egy részét képezi a pénz. Ennek oka az, hogy a pénz csak a fizikai síkon létezik, fizetni azonban nálam más síkokon is tudsz. Nekem az is megfelel, ha csak 1 dollárt küldesz és a többit olyan formában teszed, amivel nekem meditációs időt és feladatokat takarítasz meg. Mert ugyan hogy áraznál be egy olyat, hogy bocsáss meg szüleidnek/gyermekednek? Hogyan árazol be egy olyat, hogy egy fontos ügyben a lelkiismereted szerint cselekszel? Ha úgy döntesz, hogy ide 1 milliárd USD-t küldesz, az árnak akkor is csak egy részét fogja képezni a pénz. Bár az is tény, hogy ha ez sokat ér a szemedben, ezzel megúszhatsz olyan nem fizikai síkú tételeket, amiket így én fogok elvégezni helyetted. Ez az a fizetési forma, amibe így az Égben sem tudnak belekötni.
These stuff were made on a platform I developed and only available here. They are completely unique and represent cutting-edge spiritual technology. While they are in fact priceless, they are free for those who live in the spirit of their birth to carry out selfless tasks. Such people also serve their individual purposes only as long as they are compatible with their duties. If they want more, they can enforce it in the form of an acceptable donation to angels.

In order to prevent me from being locked in and staying true to the principles of money, I do not set the price, but you. There are two aspects to this. One is, pay as much as it is worth to you. The other is, for me, money is only part of the price. The reason is that money exists only on the physical plane, but you can pay with me on other planes as well. It's also good for me to send only $ 1 and do the rest in a way that saves me meditation time and tasks. Because how do you price one to forgive your parents/child? How do you price yourself for acting on your conscience in an important matter? Even if you decide to send $ 1 billion, money will still be only a part of the price. But it is also a fact that if it matters a lot to your eyes, you can get away with non-physical items that I will do for you. This is a form of payment that they cannot conflict to in Heaven.